Archive for març 17th, 2007

Special Olimpic Estatut

dissabte, març 17th, 2007

Com aquell famós anunci “empiezan las rebajas en…”, això està passant a Catalunya.

Primer, el vicepresident del Govern Josep Lluis Carod-Rovira se’n va a Laussane a parlar amb el president del CIO Jacques Rogge i proposar-li organitzar uns Jocs Olimpics per a Països sense Estat (?). Segons la proposta. competiriem amb Aruba, Curaçao, illes Verges, Macao, Euskadi, Palestina, Puerto Rico, Kosovo, Zanzíbar, etc :roll:

Com el “limbo” dels creients, on les ànimes no estan ni al cel ni al infern, així estem nosaltres. Estem en “terra de ningú”, som ni “chicha ni limoná”, “som i no som”, estem “de psiquiatra”. Aquest transtorn bipolar que patim des de fa cents d’anys no l’arregla ni la fluoxetina.

Segon, el president de la Generalitat José Montilla va minimitzar el contingut del document d’al·legacions que els advocats de l’Estat van presentar en relació a l’Estatut en què es defensa la constitucionalitat del nou marc d’autogovern, però també s’aposta per una interpretació rígida del text català.

Ho tenim clar si el primer ciudatà de Catalunya, el que ens representa a tots, el que més tindria que defensar la nostra “nació”, a les primeres de canvi el tenim amb els “calçotets a la ma”. Anem be! :roll:

Si mai s’organitzen uns Special Olimpics per a Estatuts disminuïts, tenim la medalla d’or assegurada.

8)


Bad Behavior has blocked 23 access attempts in the last 7 days.