Archive for març 11th, 2007

Ejpaña

diumenge, març 11th, 2007

Confonent “churras con merinas” i sota l’ombra de la bandera “del copón” de la plaça Colón de Madrid, ahir el caracollons d’en Rajoj va aprofitar la manifestació-trampa per llançar unes perles nacionalistes “espanyoles“.

Per a mostra, un botó: “Les convoco a defender la nación española y a sumar esfuerzos para recuperar nuestra autoestima

O sigui, anem contra la ETA (em sembla molt be) però, ja posats, aprofitem per a defensar la “unidad inquebrantable de la patria”.

Del que es hem de defensar és de que un dia tornin a manar aquests.

En ple deliri hispànic, l’il·luminat va deixar anar com si expliqués un miracle: “Volved a vuestras casas y contad a todo el mundo lo que ha pasado aquí, lo que habéis hecho, lo que habéis sentido. Que os vean en pie, con la cabeza alta y fuertes como yunques. Orgullosos de ser españoles que no se resignan.”

I més content que un pésol, en ple èxtasi mediàtic (és a dir, amb tota la parafarnalia preparada), just quan concluïa el discurset amb un “Viva Ejpaña”, va sonar l’himne espanyol.

Mils de banderes espanoles (algunes, per descomptat, amb l’àliga) onegaven a l’aire acompanyant aquesta ceremònia d’exaltació nazionaliste. Ohhh!, que bonic!

Tots aquests continguts i posades en escena els encanta als nostàlgics del règim pre-constitucional que, ahir, debien omplir els carrers de “la capital de Ejpaña”.

8)


Bad Behavior has blocked 23 access attempts in the last 7 days.