Archive for febrer, 2006

Plega el “ser superior”

dilluns, febrer 27th, 2006

Florentino PĂ©rez ha dimitit.

Aparenment sembla un acte de desĂ nim, de veure’s superat per la situaciĂł (possiblement 3 anys en blanc), de no poder tirar cap endevant.

Crec que res més llluny de la realitat.

FP Ă©s un home fred i calculador. Acostumat a pendre grans decisions empresarials que l’han conduĂŻt al Ăšxit social i professional i aquesta vegada no ha de ser diferent.

El Real Madrid li ha servit de “rampa de llançament” i per a establir molts contactes, especialment amb el poder. La primera mostra i molt prematura va ser el “PELOTAZO 1″.

NomĂ©s cal veure el “desfile” de personatjes a la llotja del Bernabeu un dia de partit. O recordar qui sĂłn els vicepresidents (AbellĂł, FernĂĄndez Tapia).

En resum, ho tenia tot calculat.

NomĂ©s amb la cara que posa (en la roda de premsa en directa que estĂ  fent en aquests moments) Ă©s veu clar que es tracta d’una estrategia perfectament planificada. La “homilia” Ă©s de l’estil habitual de tot “Ă©sser superior”: alliçonar, predicar una “falsa moral” i fer proselitisme.

Ha aprofitat el moment (el mĂ©s baix de l’equip desprĂ©s de la derrota a Mallorca i la quasi eliminaciĂł de la Champions), per a sortir del club. D’aquesta manera i des de l’ombra, seguir controlant “el cotarro” i esperar.

Espera a que el club estigui en bancarrota (fins i tot pot acabar sent una SA) i llavors tirar endevant el PELOTAZO 2 i reaparĂ©ixer, perĂČ aquesta vegada com a ACS.

El PELOTAZO 2 tambĂ© Ă©s clar que consistirĂ  en requalificar el BernabĂ©u, derribar-l’ho, construir el nou estadi a les rodalies de Madrid i construir a la Castellana. Quasi res!.

Tanmateix, poden ser dies de vi i roses pels culés :)

La puça

divendres, febrer 24th, 2006

Els culĂ©s estem d’enhorabona. Un dels nostres jugadors de la pedrera pot arribar a ser un dels millors del mĂłn. Mario Alberto Kempes el va batejar com a la “puça atĂČmica”.

Ara, desprĂ©s de l’exhibiciĂł d’Stamford Beach, a Lionel Messi li plouen els elogis de tot arreu, perĂČ aquest “xaval” ja fa 5 anys que estĂ  a Ca’n Barça. Aquesta vegada si que hem de felicitar als que el van portar (Charlie?).

AquĂ­ podeu llegir la seva breu biografia.

I ara unes “perlas” :

MARADONA:

  • “Messi es el mejor jugador del mundo, junto a Ronaldinho”.
  • “Es el Ășnico argentino que estĂĄ para pelearle el trono a Ronaldinho. La velocidad la utiliza para encarar hacia delante. Es un distinto”.
  • “Veo muchas similitudes entre Messi y yo”.
  • “Ya conozco al jugador que ocuparĂĄ mi lugar en el fĂștbol argentino, su nombre es Lionel Messi”.
  • “Tiene algo diferente a cualquier otro jugador, es un lĂ­der que estĂĄ dando ejemplo de buen fĂștbol”.

PELE:

  • “Ronaldinho es una realidad y Messi puede triunfar si el tĂ©cnico argentino le da una camiseta titular como hizo Frank Rijkaard. Se ve que es un talento fuera de lo normal”

JULIO GRONDONA

  • “Messi es de los diferentes que aparecen en el fĂștbol. Es brillante, tiene una mentalidad muy clara, ojalĂĄ no cambie. Tenemos muchas expectativas puestas en Ă©l. Y sin compararlos, lo veo igual que Maradona cuando empezĂł. EstĂĄ jugando al nivel del Diego de 1979 y un poco mĂĄs tambiĂ©n.”

RIJKAARD

  • “Messi ha sido un fichaje de oro para el Barcelona”

VAN BASTEN

  • “Es el mĂĄs grande talento que hay en el mundo”

CAPELLO

  • “Con 18 años no he visto a nadie como Ă©l”

Les millors jugades de Leo a Stamford Beach:

Ese portugués, caradura es !

dimecres, febrer 22nd, 2006

El chico-martini del Mourinho, un xulo-perdonavides, ha montat el seu “numeret” desprĂ©s de la gran victĂČria del Barça (1-2) al camp d’Stamford Beach a l’anada de la Champions, amb un gran fĂștbol, un enorme “saber estar”, molt esperit de sacrifici i un Leo Messi estelar.

Un tĂšcnic, que va de sobrat, que te les “penques” de recĂłrrer a tĂ ctiques (com l’estat de la gesta) que nomĂ©s les pot fer servir un entrenador “petit” d’un equip “petit”, un entrenador mediocre d’un equip mediocre, ha tingut la barra de dir a la roda de premsa postpartit que Leo Messi ha fet “teatre” a l’expulsiĂł de Del Horno per una entrada violenta que a mĂ©s era la segona que li feia al xaval i que a la primera, l’Ă rbitre ni ha pitat falta.

No sap guanyar, ni sap perdre. Vol tenir classe i Ă©s un barruer. Va de saber-ne molt de fĂștbol i practica el resultadisme i l’antifĂștbol.

El perfil perfecte per a ser “galĂĄctic”.


Bad Behavior has blocked 402 access attempts in the last 7 days.