Archive for desembre, 2006

Saddam Pinochet

dissabte, desembre 30th, 2006

Aquesta matinada a estat executat a la forca Saddam Hussein.

El tema de la pena de mort sempre és complexe i polèmic. Que cadascú pensi el que vulgui. Personalment, penjaria a la forca els que maltracten els animals, per exemple…

Saddam Hussein, segurament, s’ha merescut aquest final, malgrat que a Occident ens queda una mica “lluny” la complexitat del “pròxim orient”, “l’islam”, etc.

En canvi, si que tenim clar el “model” de dictador que hagués merescut la forca d’una manera clara. Hitler, Mussolini, Franco, Pinochet…

Hitler es va suicidar i a Mussolini el van executar. Però, malahuradament Franco es va lluirar de l’execució i Pinochet també ha mort tranquil·lament als 92 anys.

Llàstima. Veure Pinochet penjat d’una corda potser hagués exorcitat molts dimonis.

8)

Els reis màgics blaugranes

dimarts, desembre 19th, 2006

No ho entenem.

El Barça, perdent el mundial del Japó, ha volgut portar un present a moltes cases del món. Per exemple: als seguidors del Inter de Porto Alegre, als merengons que fa 3 anys que no es menjen un “kiko”, als anti-culés més o menys anti-catalans, etc, etc.

I és que són els Reis Màgics Blaugranes ! … i aquest any han adelantat els regals!

Molt be, però… i el culés? que no tindrem regals?. I tant que en tindrem!. Ens arrivaran pel maig-juny i seran millors.

Mentre, deixe’m que disfrutin aquests “animalons” que quasi mai tenen alegries. Siguem solidaris. Com la marató de TV3, com l’UNICEF.

8)

Sony Ericsson K610i

dijous, desembre 7th, 2006

He canviat de mòbil ja que l’anterior va patir una immersió involuntària sota l’aigua i va deixar d’existir. Va ser una mort ràpida i indolora. Descansi en pau el SE T610.

El cas és que vaig anar a un proveïdor de Movistar i amb els punts vaig endur-me aquest Sony Ericsson K610i per 21€ (un chollo).

A part de telefonar :lol: … porta càmera de 2 Mpx per a fotos i clips de video, Bluetooth, Targeta Memory Stick Micro M2, 3G (per a fer videoconferència) i més “xuminades”.

Hi ha bon software per a instal·lar al PC, com ara My Phone Explorer, que et permet controlar agenda, trucades, fitxers, etc.

Sempre que t’arriva a les mans un nou producte s’obra tot un ventall d’investigació per endevant. Per exemple: connectar-lo amb el Parrot del cotxe, connectar-lo amb la PDA via BT, etc.

També en permet rescatar de l’oblit vell software com ara: Emuladors de Java, Mobile AMR Converter, Theme Creator, etc.

En definitiva un bon juguet.

8)


Bad Behavior has blocked 388 access attempts in the last 7 days.