Archive for març, 2007

Les votacions del germans Marx

dijous, març 29th, 2007

Estic veien en directe el debat del Parlament de Catalunya sobre el desenvolupament de l’Estatut de Catalunya i ara fan les votacions sobre les diverses resolucions i és ben curiós l’atzucac en que es converteix l’acte de votar.

La cara del President del Parlament, Ernest Benach, és com d’aquell que està perdut en un mar de papers sense saber ben be on mirar ni que dir per seguir el fil argumental del seu discurs, els secretaris li van senyalant papers dient-li coses.

Les cares dels diputats també és força de circumstàncies. Cares de: Ehhhhhh?, que què hem de votar diu?…

Uns apunts, a vola-pluma, de les paraules del president:

“El punt cinquè només te un punt. Demano que votem el bloc cinquè punt 1″
“Ara votem el punt 2.1 del bloc B i el punt 3.2 del bloc C”
“Votem ara les transaccionals, ara votarem el 6.1.A separademaent…. perdò… votem ara si m’ho permeten…si, la 6.A”

Colllons!…. quin merdé. No se com s’aclaren… o és que no ho fan i fan veure que si saben el que voten però en realitat votan a “lo pito pito colorito:shock:

En resum, que sembla “la primera part contractant de la primera part…” dels germans Marx, però en versió votacions.

Això si, que no falti la reprobació a la persecussió del poble gitano, A veure si un dia voten la persecussió al poble paio :lol:

8)

Penjats pel Referèndum

dilluns, març 26th, 2007

El nas ja ens deia que el Tripartit 2.0 acabaria com el “rosari de l’aurora”, però la realitat sempre supera a la ficció.

Només un excels guionista de ficció política podria arrivar a imaginar que, enmig d’una legislatura, un dels socis de govern proposi un pacte al cap de l’oposició per a fer-lo president (trencant el pacte de govern i fent una moció de censura) a canvi que aquest es comprometés a convocar un referènfum per a l’autodeterminació de Catalunya :shock:

Això ha fet ERC.

La situació es curiosa des de vàries vessants:

En primer lloc, perquè l’anunci de l’oferta de la casa es va fer en una calçotada. Si més no, surrealista ho és :lol:

En segon lloc, deixa als socis de govern amb el cul a l’aire (al final en Montilla agafrà una calipàndria tremenda) encara que es posin a xiular disimuladament i és una “patata calenta” per a l’oposició (CiU).

En tercer lloc, demostra que ERC visualitza, a la bola de vidre, negres augurs de com acabarà l’Estatut després de passar pel Constitucional (xupat com un calçot?)

I, en darrer lloc, més carnassa pel PP. Ja me’ls imagino convocant una manifestació d’urgència contra el referèndum nonat per l’autodeterminació de Catalunya. Veureu el que tarda en saltar “la llopada pepera” a recitar el “catecismo” de la “una, grande y libre”.

Sempre he pensat que si visquésim en una autèntica democràcia, un referèndum pel que sigui (fins i tot pel tipus de romesco que ha de fer-se servir pels calçots) seria una cosa normal i quasi quotidiana.

De fet, els referèndums són la màxima expressió del “Vox Populi Vox Dei”, molt més que les eleccions al Parlament. En les eleccions, votes a un partit polític i aquest després fa el que li dona la gana passant de tu durant 4 anys. En un referèndum, votas una cosa concreta, definida i generalment clara (si o no)

Però clar, en aquest estat de NO DRET en el que vivim hi han coses intocables.

Una d’elles sembla ser “la unidad de la patria” i suposso que per això diuen (fins i tot CiU) que un referèndum d’aquest tipus “la llei no permet fer-lo” :shock:

Collons!, en aquest plan qualsevol en proposa un altre per l’abolició de la monarquia durant l’aplec del caragol! :roll:

En resum, tots quedarem penjats pel referèndum.

8)

Furagitem-los abans que sigui massa tard

dijous, març 22nd, 2007

“El secretario general del PP, Ángel Acebes, consideró que la decisión de la Fiscalía de retirar los cargos contra el líder de Batasuna es “un escándalo y una vergüenza que sobrepasa todos los límites. En un comunicado, Acebes estimó que “se ha pisoteado la ley y el Estado de Derecho” y se preguntó “a cambio de qué” se adoptó esta decisión.”

Acebes (ja ho he comentat altres vegades), que en un país democràtic estaria a la gargola o si més no inhabilitat de per vida per haver enganyat reitaradament al poble, encara te la barra de piular sobre l’estat de dret. Ell, que se’l va passar pel forro dels collons quan era ministre de l’interior al intentar defensar, fins la ridiculesa, la hipòtesi ETA del 11M.

Aquests nois del PP estan superant records a una velocitat meteòrica. Ja fa temps que són el partit més fatxa d’Europa, però la seva mol·lície sembla que no te límits.

Ara, amb aquestes declaracions d’en Acebes (per cert, fa mala cara últimament aquest noi), el paladí de la mentida i l’engany des del poder, donen una volta de rosca a les seves pretensions i demostren que no només volen el poder ejecutiu i legislatiu, sinó també el judicial. Aquesta mena de desitjos només es materialitzen en les dictadures.

Definir una sentència judicial de l’Audiència Nacional com a un “vergonya” i un “escàndol” és una mostra inequívoca de quines són les pretencions d’aquest partit polític.

El que és una vergonya i un escàndol és que un partit amb aquest taranná sigui legal i que ningú els pari els peus.

El trio la-la-la (Rajoy-Acebes-Zaplana) s’està cobrint de glòria i comença a ser pitjor que les plagues d’Egipte.

Quan els furagitarem? Fem-ho abans que sigui massa tard.

8)


Bad Behavior has blocked 388 access attempts in the last 7 days.