Archive for març 22nd, 2007

Furagitem-los abans que sigui massa tard

dijous, març 22nd, 2007

“El secretario general del PP, Ángel Acebes, consideró que la decisión de la Fiscalía de retirar los cargos contra el líder de Batasuna es “un escándalo y una vergüenza que sobrepasa todos los límites. En un comunicado, Acebes estimó que “se ha pisoteado la ley y el Estado de Derecho” y se preguntó “a cambio de qué” se adoptó esta decisión.”

Acebes (ja ho he comentat altres vegades), que en un país democràtic estaria a la gargola o si més no inhabilitat de per vida per haver enganyat reitaradament al poble, encara te la barra de piular sobre l’estat de dret. Ell, que se’l va passar pel forro dels collons quan era ministre de l’interior al intentar defensar, fins la ridiculesa, la hipòtesi ETA del 11M.

Aquests nois del PP estan superant records a una velocitat meteòrica. Ja fa temps que són el partit més fatxa d’Europa, però la seva mol·lície sembla que no te límits.

Ara, amb aquestes declaracions d’en Acebes (per cert, fa mala cara últimament aquest noi), el paladí de la mentida i l’engany des del poder, donen una volta de rosca a les seves pretensions i demostren que no només volen el poder ejecutiu i legislatiu, sinó també el judicial. Aquesta mena de desitjos només es materialitzen en les dictadures.

Definir una sentència judicial de l’Audiència Nacional com a un “vergonya” i un “escàndol” és una mostra inequívoca de quines són les pretencions d’aquest partit polític.

El que és una vergonya i un escàndol és que un partit amb aquest taranná sigui legal i que ningú els pari els peus.

El trio la-la-la (Rajoy-Acebes-Zaplana) s’està cobrint de glòria i comença a ser pitjor que les plagues d’Egipte.

Quan els furagitarem? Fem-ho abans que sigui massa tard.

8)


Bad Behavior has blocked 23 access attempts in the last 7 days.