Archive for gener 13th, 2007

Brian i Bender

dissabte, gener 13th, 2007

Sens dubte el millor de la TV (tret de Redes d’Eduard Punset) són les sèries de dibuixos animats Family Guy i Futurama.

Family Guy (mal traduida com a “Padre de Familia”) és la història d’una familia escatològica i genial que viuen a Quahog.

Els personatges són: Peter Griffin, grassonet, treballador en una fàbrica de juguets, irresponsable i somiatruites. Lois, la seva dóna, “ama de casa” i professora de piano. Tenen tres fills: Chris, un xicot gras i de reacció mental lenta; Megan, una adolescent rebutjada a l’escola i inadaptada i Stewie, un bebé diabòlic que planeja matar a la seva mare i conquistar el món. Brian és el gos de la familia, parla, pren martinis i és un intelectual.

Futurama és una sèrie creada per Matt Groening (The Simpsons) representa l’any 3000 i es la història dels membres de Planet Express, una companyia de missatgeria.

Els personatges són: Fry, que traballava de repartidor de pizzas i accidentalment és enviat 1000 anys cap el futur; Leela, una bonica cíclope amb generosos pits i capitana de la nau de transport; el Professor Hubert Farnsworth científic, inventor i amo de la companyia; Zoidberg una llagosta al·lienígena i metge de la companyia; Amy Wong, estudiant d’ingeniería i becaria del Professor Farnsworth a Planet Express; Hermes Conrad, advocat i contable de l’empresa i Bender un “robot” antisocial i que li va molt la marxa.

No us les perdeu. Ambdues a La Sexta.

8)


Bad Behavior has blocked 23 access attempts in the last 7 days.