Archive for febrer 27th, 2006

Plega el “ser superior”

dilluns, febrer 27th, 2006

Florentino Pérez ha dimitit.

Aparenment sembla un acte de desànim, de veure’s superat per la situació (possiblement 3 anys en blanc), de no poder tirar cap endevant.

Crec que res més llluny de la realitat.

FP és un home fred i calculador. Acostumat a pendre grans decisions empresarials que l’han conduït al èxit social i professional i aquesta vegada no ha de ser diferent.

El Real Madrid li ha servit de “rampa de llançament” i per a establir molts contactes, especialment amb el poder. La primera mostra i molt prematura va ser el “PELOTAZO 1″.

Només cal veure el “desfile” de personatjes a la llotja del Bernabeu un dia de partit. O recordar qui són els vicepresidents (Abelló, Fernández Tapia).

En resum, ho tenia tot calculat.

Només amb la cara que posa (en la roda de premsa en directa que està fent en aquests moments) és veu clar que es tracta d’una estrategia perfectament planificada. La “homilia” és de l’estil habitual de tot “ésser superior”: alliçonar, predicar una “falsa moral” i fer proselitisme.

Ha aprofitat el moment (el més baix de l’equip després de la derrota a Mallorca i la quasi eliminació de la Champions), per a sortir del club. D’aquesta manera i des de l’ombra, seguir controlant “el cotarro” i esperar.

Espera a que el club estigui en bancarrota (fins i tot pot acabar sent una SA) i llavors tirar endevant el PELOTAZO 2 i reaparéixer, però aquesta vegada com a ACS.

El PELOTAZO 2 també és clar que consistirà en requalificar el Bernabéu, derribar-l’ho, construir el nou estadi a les rodalies de Madrid i construir a la Castellana. Quasi res!.

Tanmateix, poden ser dies de vi i roses pels culés :)


Bad Behavior has blocked 28 access attempts in the last 7 days.