Plega el “ser superior”

Florentino PĂ©rez ha dimitit.

Aparenment sembla un acte de desĂ nim, de veure’s superat per la situaciĂł (possiblement 3 anys en blanc), de no poder tirar cap endevant.

Crec que res més llluny de la realitat.

FP Ă©s un home fred i calculador. Acostumat a pendre grans decisions empresarials que l’han conduĂŻt al èxit social i professional i aquesta vegada no ha de ser diferent.

El Real Madrid li ha servit de “rampa de llançament” i per a establir molts contactes, especialment amb el poder. La primera mostra i molt prematura va ser el “PELOTAZO 1″.

NomĂ©s cal veure el “desfile” de personatjes a la llotja del Bernabeu un dia de partit. O recordar qui sĂłn els vicepresidents (AbellĂł, Fernández Tapia).

En resum, ho tenia tot calculat.

NomĂ©s amb la cara que posa (en la roda de premsa en directa que estĂ  fent en aquests moments) Ă©s veu clar que es tracta d’una estrategia perfectament planificada. La “homilia” Ă©s de l’estil habitual de tot “Ă©sser superior”: alliçonar, predicar una “falsa moral” i fer proselitisme.

Ha aprofitat el moment (el mĂ©s baix de l’equip desprĂ©s de la derrota a Mallorca i la quasi eliminaciĂł de la Champions), per a sortir del club. D’aquesta manera i des de l’ombra, seguir controlant “el cotarro” i esperar.

Espera a que el club estigui en bancarrota (fins i tot pot acabar sent una SA) i llavors tirar endevant el PELOTAZO 2 i reaparéixer, però aquesta vegada com a ACS.

El PELOTAZO 2 tambĂ© Ă©s clar que consistirĂ  en requalificar el BernabĂ©u, derribar-l’ho, construir el nou estadi a les rodalies de Madrid i construir a la Castellana. Quasi res!.

Tanmateix, poden ser dies de vi i roses pels culés :)

Comments are closed.


Bad Behavior has blocked 22 access attempts in the last 7 days.