Sony Ericsson K610i

He canviat de mòbil ja que l’anterior va patir una immersió involuntària sota l’aigua i va deixar d’existir. Va ser una mort ràpida i indolora. Descansi en pau el SE T610.

El cas és que vaig anar a un proveïdor de Movistar i amb els punts vaig endur-me aquest Sony Ericsson K610i per 21€ (un chollo).

A part de telefonar :lol: … porta càmera de 2 Mpx per a fotos i clips de video, Bluetooth, Targeta Memory Stick Micro M2, 3G (per a fer videoconferència) i més “xuminades”.

Hi ha bon software per a instal·lar al PC, com ara My Phone Explorer, que et permet controlar agenda, trucades, fitxers, etc.

Sempre que t’arriva a les mans un nou producte s’obra tot un ventall d’investigació per endevant. Per exemple: connectar-lo amb el Parrot del cotxe, connectar-lo amb la PDA via BT, etc.

També en permet rescatar de l’oblit vell software com ara: Emuladors de Java, Mobile AMR Converter, Theme Creator, etc.

En definitiva un bon juguet.

8)

2 Responses to “Sony Ericsson K610i”

  1. Jordi Says:

    Felicitats per la nova adquisició!!! Veig que ets fidel a SE… a veure si et convenço que el proper sigui Samsung. Una abraçada!!

  2. Pepe317 Says:

    Hola Jordi:

    Saps que pasa? … que a la que t’acostumes a una marca (sistema de navegació dels menus, configuració de coses i més collonades) dóna mandra canviar de sistema i quasi comenzar de zero.

    Salut!


Bad Behavior has blocked 26 access attempts in the last 7 days.