Archive for novembre 1st, 2006

Los neopijos entran al “Parlament” catalán

dimecres, novembre 1st, 2006

Acabo de veure el discurs del candidat “guaperas” de “Ciudadanos”, un tal Rivera.

M’ha semblat que és dels que s’escolta quan parla, se sent “guapo” i li encanta que la “claca” l’aclami.

Pel contingut del discurs només puc dir que, lamentablement, una força “neopija” ha entrat al Parlament de Catalunya. Quasi diria que es situen més a la dreta que el PP, que ja és dir! :shock:

El tal Rivera ha començat el seu discurs en català més o menys normal, però quan el guió ho ha indicat s’ha posat a fer el “pijo” parlant en castellà i combinant estudiades pauses (esquitxades amb crits de “libertad, libertad” per part dels seus acòlits), amb missatges de clar contingut anticatalà que s’encapçalaven amb un “porque yo sueño para Cataluña…”

En Federico Jimenez Losantos i Cia (El Mundo, etc) deuen estar fregant-se les mans. Més carnassa per aquests ideòlegs de la “España, una, grande y libre“. Veure-ho el que tarden en aclamar-los en Federico i cia. i el que tarden els diputats electes en “remanar la cua” en aquests mateixos mitjans.

Tampoc oblidem que totes les dades de l’escrutini electoral indiquen que procedeixen del PSC (òbviament dels sectors més espanyolistes dels seus votants) :shock:

PD: Avui mateix el tal Rivera ja ha sortit a la COPE entrevistat pel Federico. Naturalment, en Rivera dient-li Don Federico i en Federico cagant-se en en Piqué :lol:


Bad Behavior has blocked 23 access attempts in the last 7 days.