Archive for juliol 2nd, 2006

Escridassar al “ser superior”

diumenge, juliol 2nd, 2006

Conten les cròniques que l’expresident del R. Madrid i “ser superior” Florentino Pérez ha estat escridassat per molts socis i afeccionats madridistes aquest matí quan ha anat a votar. Pobret!

Segons el diari “As”:

“Florentino Pérez, ex presidente del Real Madrid, acudió a votar alrededor de las 12 del mediodía y tanto a la entrada como a la salida de la carpa electoral fue espetado con gritos de “cobarde“, “traidor” y “fuera“.

Vist des de fóra no passa d’una anèctoda més dintre de l’esperpent en que s’ha convertit el “circo blanco” de les eleccions madridistes.

Una jutjesa anul·lant el vot per correu, milers de vots amagats als armaris, policia judicial al Bernabéu, els candidats presentant jugadors a dojo, clubs implicats denunciant-ho, la vella tàctica de “tocar” els jugadors del Barça, desqualificacions dels uns vers els altres, etc.

De tot, menys el “señorio” que ens han volgut vendre des de sempre del club blanc. Una mentida més.

Però, pel “ser superior” ha estat, segur, una humil·liació i una bofetada a la seva sobèrbia i prepotència. La caiguda dels Déus.

Sort que té en Jose Mari “Ansar” per a consolar-se.

Respecte al cas Iniesta, el tema està clar. Ja què no ha hagut cap desmentit per la seva part, el millor que podria passar és que guanyés la candidatura que el vol fitxar, paguéssin els 60 milions € i “a cascarla por ahí!”.

No en volem de jugadors que no vulguin estar al club!. I si no marxés, jo ja no el faria jugar més.

8)


Bad Behavior has blocked 22 access attempts in the last 7 days.