Custom Firmware 1.2.0.1 per a iTouch

General Afegir comentaris

M’he baixa’t el firmware iPod1,1_2.0.1_5B108_Restore.ipsw original i mitjançant el programa winpwn 2.0.0.4 m’he creat un firmware personalitzat.

He redimensionat la partició principal a 750 Mb (per defecte són 500 Mb), l’hi he afegit Cydia i Installer 4.0 beta i li he posat els següents logos d’inici i restauració:

Com que abans tenia el firmware 1.2 amb JB només cal restaurar des d’iTunes (mantenint apretada la tecla Shift (majúscules) i clicant sobre Restaurar ) i seleccionar el custom-firmware que hem creat.

Un cop acabada la restauració pots dir-li que vols restaurar des de còpia de seguretat (i no perds ni les apps de l’Apple Store ni els contactes de l’agenda, si perds les películes, els àudios i les instal·lacions de Cydia) o que vols configurar-la com a una iPod nova. Cadascú que escolleixi el que li convingui.

Jo he optat per a restaurar la còpia de seguretat i he tingut que reinstal·lar les apps baixades del Cydia (com el Open SSH).

També l’he catalanitzat, encara que persisteix el problema del Temps (canvia el nom de les poblacions que hi afegeixes).

Qui vulgui el custom firmware el pot baixar d’aquí (245.94 Mb)

Deixa un comentari

Temes WP & Icones per N.Design Studio. Traduït per JoTGi.
Entrades RSS Comentaris RSS Identificar-se