Els meus perfils a la xarxa 2.0

16 de gener del 2010

Aquests són els meus perfils a la xarxa 2.0:

I el meu correu: josep317@gmail.com

Audios de LRV para iTunes y iPod’s

25 de desembre del 2007

He recopilado los audios de diversas secciones de La Rosa de los Vientos de la etapa del añorado maestro Juan Antonio Cebrian.

A cada archivo de audio le he añadido una imagen a modo de carátula lo más relacionada posible con el contenido del audio.

Usando la función Cover Flow del programa iTunes (para windows o Mac) o la misma función Cover Flow para la iPod Nano 3G, iTouch o iPhone, el resultado es espectacular.

Como se ve en el iTunes:

(imagen en grande aquí)

Como se ve en el iTouch:

(imagen en grande aquí)

Como se ve en el iPod Nano 3G:

(imagen en grande aquí)

Los contenidos son los siguientes:

  • Enigmas del Mundo (201 archivos)
  • Enigmas Literarios (39 archivos)
  • Expedientes del Misterio (100 archivos)
  • Exploradores del Misterio (30 archivos)
  • Monograficos Zona Cero (294 archivos)
  • Pasajes de la Historia (296 archivos)
  • Pasajes del Terror (35 archivos)

En total son 995 archivos de audio (la mayoria en formato mp3 y alguno m4a), etiquetados y con sus correspondientes carátulas incorporadas.

La fuente de los archivos de audio procede de la comunidad rosaventera, a los que agradezco todo su trabajo y esfuerzo. Desde aquí mi reconocimiento a los autores de:

…y a todos los anónimos que via P2P han contribuido a esta colección. Si me dejo alguno, que es posible, vayan mis disculpas por adelantado.

Los archivos están subidos a 4shared y comprimidos en formato ZIP. Como en éste servidor los archivos deben ocupar como máximo 100 megas, algunas de las colecciones están fragmentadas.

Concretamente los archivos ZIP son los siguientes:

En total son aproximadamente 2,62 Gigas.

La lista con todos los archivos en formato Excel la podeis bajar de aquí.

Sirva esta pequeña aportación a la comunidad rosaventera como modesto homenaje a nuestro querido y añorado maestro Juan Antonio Cebrián.

Muchas gracias a todos.

Ciència i Misteri

11 de novembre del 2007

Ciència i misteri. Las dos cares d’una mateixa moneda. El que coneixem és la cara de la ciència, el que desconeixem és la cara del misteri.

Com uns vasos comunicants, al llarg de la història de la humanitat, s’ha anat omplint un (la ciència) i buidant l’altre (el misteri).

A mida que s’han assolit coneixements sobre els mecanismes de la vida i les regles de l’univers, la ciència s’ha imposat a la superstició i a la intervenció divina. La llum s’ha anat imposant a la foscor.

Ara vivim en una època de llum gràcies a la contribució de milers de personatges que, amb les seves aportacions, han teixit el dibuix actual del coneixement de la humanitat.

Gent com a Plató, Pitàgores, Heràclidt, Hermes, Avicena, Leonardo da Vinci, Galileu, Copèrnic, Newton, Pasteur, Edison, Tesla, Einstein i milers i milers més, els devem quelcom més que el coneixement.

Els devem gran part de la dignitat com a éssers humans. Els devem el haver-nos deslliurat de les cadenes de la opressió i la por, enarborades pel poder (que durant molts de segles ha ostentat l’església) a qui, la ignorància del poble, els anava molt be per a mantenir el seu estatus de privilegi i sotmetiment.

Coneixement és llibertat, i llibertat és poder.

Poder per a fer servir el lliure albir en benefici de la humanitat i de la natura. Poder per a comprendre que tot ésser viu d’aquest planeta comparteix el fascinant viatge de l’existència i que tots tenen el dret a la vida.

Aquesta és la aportació de la ciència: Dignitat, llibertat i poder.

L’us que en fem del coneixement ja és una responsabilitat individual. Pot fer-se’n un bon ús per a fer el be i combatre el mal o al inrevés. Allà cadascú amb la seva consciència.

Tot i això, encara hi ha molt de misteri. I el misteri també ens fascina, ens sedueix i ens fa somiar.

Els esperits, la màgia, els al·lienígenes, les civilitzacions perdudes, els poders de la ment. Tots ells son temes que sempre han interessat, fins i tot a grans científics de la història.

El misteri és inherent a l’existència de la humanitat. Moltes vegades ha estat el motor d’investigacions i descobriments. Perquè, de fet, no és prou misteri la pròpia existència de la vida?, no es prou misteri la pròpia existència de l’univers amb els seus milions i milions de galàxies?

Els misteris estan per a resoldre’ls i així s’ha fet sempre i probablement així es farà fins a la fi dels temps.

Ciència i misteri. Un binomi indissoluble que, plegats, alimenten la imaginació de l’home.

Presentació

11 de novembre del 2007

Blog personal d’enllaços de Ciència i Misteri