Paco, estás que te sales!

He escoltat aquesta tarda en el cotxe el programa de Radio Marca Intermedio que presenta Paco Garcia Caridad. La experiència ha estat esperpèntica.

Ja sabiem que en Paco era merengĂłn i anticulĂ©, malgrat que ell Ă©s canari. És curiĂłs com la gent desangelada i desarrelada no sĂłn del club del seu poble sinĂł del Madrid… en fi. Avui he evidenciat (no cal ser un Sherlock, ho reconec :lol: ) que a mĂ©s a mĂ©s, Ă©s fatxa i anticatalĂ .

El cas Ă©s que el Paco s’ha volgut marcar un detall amb l’audiència que li aplaudeix les grĂ cies (els fatxes i anticatalans com ell) i nomĂ©s començar el programa ha llegit una carta que representa que li ha escrit a Oleguer Presas. Allò que fan: Carta abierta a Fulanito de Tal

En la carta justificaba els insults que li van cridat a Mestalla (parlant de fatxes…) ja que, considera en Paco, que l’Oleguer tambĂ© va insultar en l’article del diari Berria i, especialment, en el seu llibre Cami d’Itaca fent referència al famĂłs parĂ graf “quan Carrero Blanco va guanyar el concurs de salt d’altura” que escriu el jugador en un capĂ­tol del seu llibre :shock:

Ja no he vulgut escoltar mĂ©s i he canviat d’emisora…

Res, el millor de radio Marca Ă©s la Sara Carbonero.

8)

Comments are closed.


Bad Behavior has blocked 19 access attempts in the last 7 days.