Dr. Ronaldinho House

Sempre he pensat que l’afecciĂł del Barça, en contra del que s’ha dit moltes vegades, Ă©s la pitjor afecciĂł del mĂłn.

Les xiulades i escridassades als nostres jugadors han estat mĂ­tiques des de temps immemorials. Per exemple, encara recordo els crits de “buuuurrrrrrrrruuuuuuuuu” en Charlie Rexach.

Xiular a un jugador que porta la nostra samarreta en el nostra propi estadi Ă©s simplement una “bajanada”. N’em d’aprendre molt dels afeccionats anglesos, guanyin o perdin sempre, sempre, sempre animen.

El cas Ă©s que l’altre dia es va xiular Ronaldinho :shock:
Quina poca memòria que te el culé!

Un jugador que va canviar la història del nostre club desprĂ©s d’una de les èpoques mĂ©s fosques amb Joan Gaspart de president. Un jugador que ens ha donat 2 lligues i una copa d’Europa. Un jugador que ens ha deixa’t bocabadats amb jugades i gols espectaculars, amb exhibicions sensacionals com el 0-3 del Bernabeu l’any passat. Un jugador que ha engrandit la nostra llegenda arreu i ha fet crĂ©ixer la “marca Barça” com mai.

Un jugador així, xiula’t :shock:

Sabem que no estĂ  be, ell Ă©s el primer en reconèixer-ho, però mai, mai, mai se’l pot xiular. Ni a ell ni a cap jugador que porti la samarreta blaugrana. SĂłn els nostres jugadors! Ans el contrari, quan venen mal dades Ă©s quan mĂ©s s’hauria d’animar.

Un dia el Dr. House es pot equivocar en un diagnòstic, però a ningú se li passaria pel cap dubtar de les seves excepcionals habilitats clíniques.

No dubtem doncs del Dr. Ronaldinho House.

8)

2 Responses to “Dr. Ronaldinho House”

  1. Jordi Says:

    No podem negar que el barça fa un mes està una mica fosc. Crec que és degut a una baixa forma acusada pel Mundial i una pretemporada dedicada a guanyar diners sense preparar els jugadors.

    No ens amaguem, el Ronaldinho no Ă©s el mateix!! I que quedi clar que no discuteixo tot el que ha fet fins ara… i de ben segur farĂ !!!

    Per cert, per fi m’he decidit a obrir un blog: http://jordipejoan.bloc.cat

    Salut

  2. Pepe317 Says:

    Felicitats pel teu Blog!
    Ja l’he enllaçat amb el meu ;)


Bad Behavior has blocked 26 access attempts in the last 7 days.