El Papa, el mico i els moros

Tornen ha estar els islamistes emprenyats. Aquesta vegada amb el Papa Benet XVI. Que et sembla? Total perquè aquest va fer una cita històrica de l’any de la “catapum” en la que venia a dir que la jihad és contrària a Déu, i que la violència no és compatible amb la religió.

Ja sabem que en nom de Crist la religió catòlica ha estat una consumada assassina en el passat, però NO en el present, cosa que no poden dir els fanàtics islamistes que continuen matant en nom d’Alà com si res.

En canvi, no diuen res sobre un altre cita del Papa, molt més greu. I aquesta cita no és històrica, sino de collita pròpia. Deia, ni més ni menys que la teoria de l’evolució de Darwin és aberrant. O sia, que no venim del mico, sinó “por arte de birli-birloque”, ah! i les dones de la costella d’Adam, és clar!

Amb aquest tipus de declaracions es tindrien que posar els islamistes (i els no islamistes també) i no amb la defensa ferotge de la seva religió. Pasa que, el fanatisme és incompatible amb la raó i la intel·ligència i no es pot demanar reflexió on només hi ha odi i fanatisme.

Mai m’ho hagués pensat que des del meu agnosticisme defensés al Papa de Roma. Però aquesta vegada si. Tot el que sigui anar en contra d’aquests fanàtics, endevant!

8)

Comments are closed.


Bad Behavior has blocked 26 access attempts in the last 7 days.