El coix Acebes

Just enmig del judici del 11M, portat impecablement pel jutge Javier Gómez Bermúdez, s’està posant en evidència que el govern del PP, presidit pel “torracollons” de l’Aznar i amb “pinocho” Acebes com a ministre de l’Interior, va mentir interesadament al poble amb relació a l’autoria del atentat del 11M a Madrid.

Això ja ho sabiem intuitivament, però ara s’està demostrant judicialment. És a dir, ara va de debó.

El que sorprèn (o no, atès a la barra que ha demostrat tot aquest temps) és que el ministre mentider encara s’aferra a negar l’evidència de l’engany.

El que fa Acebes no és inèdit en el PP, ja què és el que fa amb tot. Canvia la realitat a la seva conveniència, de manera conscient, per a treuren rèdits electorals. Com tots el partits d’ultradreta, reescriuen la història amb benefici propi, com fan els guanyadors de les guerres.

És el mateix que han fet, per exemple, amb el reportatge de Telemadrid (made in El Mundo i el PP) sobre la persecusió del castellà a Catalunya. Tot mentida, però a ells els és igual. Embolica que fa fort que així ens anirà millor, deuen pensar. Quina barra!, estic fart de parlar (i escoltar) en castellà i mai he vist problemes amb la llengua a Catalunya. Si hi ha una llengua en perill, és clar que és el català.

Ja he dit altres vegades que el PP és el partit més ultradretà d’Europa i un perill per a la societat del estat espanyol. Si visquéssim en una autèntica democràcia, estaria ilegalitzat. Però, evidentment, no és el cas.

Només espero que el què està sortint aquests dies de manera oficial (les mentides del anterior govern), quan acabi el judici pel 11M, porti davant de la justícia als que van mentir al poble reiteradament i desitjo veure’ls un dia a la gargola.

Acebes s’ha volgut fer el coix, però abans s’agafa al mentider.

8)

2 Responses to “El coix Acebes”

  1. Joan CG Says:

    Es que hi han tants punts i coses a dir……………….
    I els anem oblidant.
    Conec un paio molt conservador. Era votant del PP. Recordo que en els dies 11 al 13M deia que la nostra visió de la actuació del Govern era sesgada i sectaria. Que no hi havía mentida, sino dubtes.
    Saps que el va decidir a cambiar el vot? La peli que van passar per TVE aquell dissabte nit, aquella sobre el terrorisme d’ETA programada a última hora.
    Cadascú es un món.

  2. Pepe317 Says:

    És veritat Joan, cadascú és un món, però quan un ocupa un càrrec públic pel qual se’l paga ha de ser molt responsable i manar “per a tots” i no pels interessos partidistes. Si tens ètica i, posem pel cas, el teu partit t’obliga a dir mentides, doncs plega.

    Clar que això no passa ni a “El mon feliç” de Huxley oi? jeje

    Salutacions


Bad Behavior has blocked 23 access attempts in the last 7 days.